Slutrengøring efter håndværkere


Fresh&clean service tilbyder professionel rengøring efter håndværkere.


Fresh&clean yder service i verdensklasse i forbindelse med byggeprojekter. Servicen indebærer rengøring efter eksempelvis tømrer, murere, VVS og lignende. Ved brug af os sikrer du, at flotte byggeprojekter forbliver flotte, selv efter at håndværkerne har forladt projektet. Skal et nybyggeri præsenteres så flot som overhovedet muligt, så kræver det den rigtige professionelle slutrengøring

Vi er altid klar til, at lave et uforpligtende tilbud, med invividuelle løsninger, som passer netop dig, eller jeres virksomhed.


Med stor ekspertise klare vi enhver form for håndværkerrengøring efiktivt og til aftalt pris. Kontakt os allerede tidligt i byggeforløbet for et konkurrencedygtigt tilbud.Spørg os, vi rådgiver dig gerne og giver et godt tilbud på alle de opgaver der skal udføres. Vi ringer dig gerne op og giver dig en pris.
Kvalitetsændringer ved byggematerialer er altid en ny udfordring vi gerne tager imod. Kun speciel viden, der løbende fornys, beskytter mod skader og dermed evig værditab. Derfor er vores personale altid perfekt uddannet og udstyret med specielle rengøringsmidler til ethvert formålFresh & Clean Service tilbyder effektiv håndværkerrengøring til gode priser, så du selv kan bruge tiden bedre. Vi har stor erfaring med håndværkerrengøring og kan effektivt få fjernet alle spor af støv, skidt og maling, så dit hjem eller virksomhed hurtigt kommer til at ligne sig selv igen.