Vinduespolering

Vinduespudsning er en af vores stærke sider her hos Fresh & clean service.


De dygtige og erfarne vinduespudsere, vi har ansat, udfører både store og små opgaver for en lang række forskellige kunder. Vi pudser og polerer vinduer for både virksomheder, institutioner, boligforeninger og private kunder. Vinduespudserne tager deres arbejde meget seriøst og efterlader altid jeres ruder skinnende rene og pletfri efter hver vinduespudsning. Deres arbejde er ikke udført, før resultatet er perfekt.


Vi kommer gerne og giver jer et komplet uforpligtende tilbud på vinduespudsning

SOLCELLEANLÆGR

Solcelleanlæg mister deres ydeevne pga. snavs.

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30 % af sin effekt grundet snavs på solcellerne, og så forsvinder en stor del af fidussen med et solcelleanlæg. De skråtstillede solceller gør at nedfalden snavs lægger sig på de aktive solceller og i de fleste vedligeholdelses-anbefalinger står der at man IKKE bør anvende sæbe eller andre kemikalier til rengøring af disse. Afvaskningen kan også være besværlig, ja ligefrem farlig for lægmand, da solcelleanlæg oftest er monteret på taget af en ejendom.


Fresh & Clean har vaskeanlæg, som bl.a. vi bl.a. anvender til at afvaske solcelleanlæg med renset blødt vand, UDEN brug af kemikalier eller sæbe.

 

Med vaskeanlægget kan vi afvaske solceller UDEN at skulle kravle rundt på kundens tag, UDEN at risikere at skade tagsten eller tagrender, UDEN at skulle anvende stiger, stillads eller lifte, som kan være ret så ødelæggende for en have.

 

Vaskeanlægget renser almindeligt postevand gennem mange komplicerede filtre ALT svans og alle urenheder og består desuden af en pumpe som pumper det rensede bløde vand gennem lange teleskopstænger ud i en børste i toppen af stængerne. Vi kan vaske helt op i 15 meters højde.

Få et godt tilbud på vinduespudsning af jeres vinduer


tlf. 71 11 72 00          e-mail. service@freshclean.dkGrundigEffektivHurtige